Veelgestelde vragen

VRAAG Waar gaat het project Kanaleneiland Centrum over?
ANTWOORD Kanaleneiland Centrum verandert tussen 2009 en 2018 in een mooie, goed bereikbare, woon-, werk- en leefomgeving met bijzondere architectuur. Het gaat om het gebied tussen de Amerikalaan en de Bernadottelaan, de Rooseveltlaan en het 5 Meiplein. Voor nieuwkomers en huidige bewoners biedt Kanaleneiland Centrum een mix van culturen en ruimte om goed met elkaar samen te leven. Goede voorzieningen liggen binnen handbereik. De oude binnenstad ligt op steenworp afstand en de nieuwe woningen zijn voor een brede groep mensen bereikbaar. Kanaleneiland Centrum is er voor iedereen die houdt van levendigheid, variatie en een omgeving met een stoere eigentijdse uitstraling!
   
VRAAG Voor wie wordt er gebouwd in Kanaleneiland Centrum: wie is de doelgroep?
ANTWOORD De doelgroep is divers: gezinnen, alleenstaanden en ouderen kunnen allemaal een plek vinden in de nieuwbouw. Het plan heeft een stedelijk karakter met appartementen en eengezinswoningen. De huizen hebben een goede prijskwaliteit verhouding en zijn voor een brede groep mensen bereikbaar. Zowel voor bewoners uit de wijk, de directe buurt als van elders uit Utrecht en de regio. Immers door de ligging ligt Kanaleneiland dicht bij de snelweg en met de sneltram ben je in een mum van tijd in de stad of op het station.
   
VRAAG Zijn er voldoende speelvoorzieningen in de buurt?
ANTWOORD Ja! Er is een mooi Richard Kraijeck Playground aan de Marco Pololaan en Park Transwijk is om de hoek. De groene strook langs het Amsterdam-Rijnkanaal is vernieuwd. Aan het Peltplantsoen is een speeltuin (begeleid spelen) en een Johan Cruijff Court.
   
VRAAG  
ANTWOORD  
   
VRAAG   
ANTWOORD   
   
VRAAG  
ANTWOORD