Your Urban Space tussen Amsterdam-Rijnkanaal en winkelcentrum

Your Urban Space, onder deze naam ontwikkelen Heijmans, woningcorporatie Portaal en ook de gemeente Utrecht het gebied tussen het winkelcentrum en het Amsterdam-Rijnkanaal. De vernieuwing bestaat uit renovatie, een klein gedeelte sloop/nieuwbouw en verbetering van de openbare ruimte.

Rondom de vier binnentuinen komen renovatieappartementen, kluswoningen en nieuwbouw-appartementen. Het gaat om koop en huur (vrije sector en/of sociaal); voor actieve stedelingen die goed en betaalbaar willen wonen.

De uitwerking en uitvoering van Your Urban Space gebeurt in fasen. De twee flats en 10 eengezinswoningen aan de kant van het Amsterdam-Rijnkanaal worden in 2015 aangepakt. Heijmans renoveert de twee flats, de gemeente Utrecht ontwikkelt de kluswoningen. Daarna, naar verwachting eind 2015/begin 2016, volgt de renovatie van de flat tegenover het winkelcentrum aan de Trumanlaan. De renovatie van de overige flats, de andere kluswoningen en de nieuwbouw volgen daarna. 

Nieuwsgierig? Kijk op de site www.yoururbanspace.nl. Daar staat de eerste informatie. Automatisch op de hoogte blijven van Your Urban Space? Vul dan uw gegevens op de site in.